Delta i mentorprogram

2017-03-09 08:43

Arbetar du inom jordbruks-, trädgårds- eller rennäringsföretag och vill utveckla din verksamhet? Sök Jordbruksverkets mentorprogram och få hjälp att utvecklas och växa!

Ávki driver på uppdrag av Jordbruksverket ett mentorprogram som pågår minst till 2018-11-10. Vi har i dagsläget nio platser kvar att fylla under detta år för personer som arbetar inom jordbruks-, trädgårds- eller renskötselföretag i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrlands län. Kanske nån i ert nätverk eller kunder är i behov av att få en handplockad mentor som hjälper företagaren att ta nästa kliv i sitt företagande?

För att kunna ansöka om att delta i mentorskapsprogrammet krävs att man:

  • har ett nystartat heltidsföretag eller planerar att starta ett heltidsföretag inom jordbruk, trädgård eller rennäring eller en kombination av dessa
  • har drivit ett sådant företag under en tid och nu vill utveckla företaget
  • har vilja och möjlighet att vara heltidsföretagare.

Det är enkelt för intresserade att söka. De tar endast kontakt med mig på 070-254 65 90 eller mattias@avki.se så gör jag en behovsanalys och matchar men en mentor ifall förutsättningarna bedöms vara de rätta.

Nio träffar ingår i mentorprogrammet och följs löpande upp av undertecknad under perioden. Skulle fler än nio personer vara intresserade av platserna gäller först till kvarn.


Skriv ut: