Destinationen Arvidsjaur sätts på kartan

2018-01-09 15:20

Sedan 2015 har DCB projektet kunnat stötta de olika lokala destinationskontoren till att utveckla ett helhetstänk för att utveckla turismen inom Swedish Lapland. Genom det har vi fått draghjälp i hur vi ska marknadsföra platsen Arvidsjaurs kommun som destination.

Vi har kunnat ta fram en kommunikationsplan med olika tematiska logotyper som alla kan använda den är lätt ladda ner och finns på Arvidsjaur.se.

Medverkan i DCB projektet har också öppnat upp möjligheterna att synas på de sociala medierna som numera används i marknadsföring hos de flesta, så även för oss.Vi avslutar detta projekt med att producera några filmer i olika teman för att visa upp hela vår destination och de aktiviteter som finns. Producent: Dirk Schwarz.

Denna film är den första av fem filmer som släpps på marknaden och den visar upp de olika aktiviter som finns att göra här i Arvidsjaur under vintern.

Näringslivsenheten vill tacka alla företag som varit med i detta projekt och gjort att vi som destination har utvecklas och vi ser framemot nästa projekt BCD som har startat i januari 2018.

Mvh 

Stina Johansson 0960-158 11

Sofie Lundberg Nilsson 0960-175 01

Peter Manner 070-551 75 00


Skriv ut: