Mötesplatsen Humlan

Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen

Välkommen till Humlan - Arvidsjaurs mötesplats för unga! Här finns möjligheter att hålla på med bild, drama, film, foto, musik, slöjd, eller bara träffa vänner, fika, se på tv, lyssna på musik och spela spel.

Du har kanske egna idéer vad du skulle vilja göra och få andra att tillsammans med dig realisera dessa? Här finns möjligheter till det!

Personal från olika förvaltningar samverkar för att erbjuda dig en så kvalitativ mötesplats som möjligt. Personal från barn och utbildning samt kultur och integration kommer att finnas till hands kvällstid tillsammans med Kulturskolans personal som erbjuder öppna kostnadsfria aktiviteter såsom bild, dans/rörelse, e-sport, musik, nycirkus, slöjd och teater. Prata med personalen hur du ska boka upp dig.

Hos oss kan du även möta andra vuxna, t.ex. personal från ungdomsboenden, studieförbund eller föreningar. Arvidsjaurs församling erbjuder läxläsning på tisdagskvällar. Läs på anslagstavlan varje kväll vad som är på gång!

Vi hjälper också unga att starta föreningar så att ni kan driva era egna idéer. Kom förbi så berättar vi mer!

Det kommer även att erbjudas vissa aktiviteter på Humlan under helgerna, såsom teater söndagar uv kl. 13-15. Det kan också vara föreläsningar, workshops eller läger där du måste anmäla dig i förväg och ibland tillkommer en viss kostnad. 

Öppettider högstadiet - 25 år:
Måndag, tisdag, onsdag och torsdag
kl. 18.30-21.30
Fredag kl. 19.30-22.30

Personal
Ansvarig: Anders Lindell 0960-158 03.

Elevförening för delaktighet och inflytande:
Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen har tillsammans med Kulturskolan en fokusgrupp för att kunna arbeta med inflytande och delaktighet för unga. Alla som vill får vara med i föreningen – även yngre elever som är med i Kulturskolan men är för unga för att vara på mötesplatsen kvällstid. Ansvarig vuxen: Anders Lindell.

Alexandra Möller och Katarina Lindmark (Sandbackaskolan) är med i Kulturdivisionens länsungdomsråd, LUR, i landstingets regi. Alexandra ska ge kontinuerlig informations om rådet men tar också gärna emot tips och idéer att föra fram; det kan t.ex. handla om kulturutbudet i länet.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen eller i länsungdomsrådet, LUR? Kontakta Alexandra Möller, Katarina Lindmark eller Camilla Freedman.

Skriv ut: