Ta chansen att vara med på vår idéverkstad!
Ta chansen att vara med på vår idéverkstad!

Näringslivsevenemang

Här anordnas flera aktiviteter som kan vara intressanta för dig som redan är eller som funderar på att bli företagare. Listan kommer att fyllas på eftersom. Saknar du något arrangemang? Hör av dig! 

Intresserad av kvinnors skaparkraft och företagande?

Siv Thuresdotter, ursprungligen från Arvidsjaur, är grundare och ledare för det kvinnliga nätverket ”Quality Business Network” med många medlemmar både nationellt och internationellt.  De träffas med jämna mellanrum för att utvidga sina kontaktnät, lära nytt och utveckla sig själva och sina företag. Delar av nätverket kommer till Arvidsjaur 22 mars och vill nu träffa kvinnor i området. Inbjudan går också ut till våra grannar i andra kommuner. Kanske finns det intresse för att starta ett nätverk även här?

Upplagt för att träffas, ha trevligt och få möjlighet att lära känna nya, spännande människor!

Torsdag 22/3, klockan 18.00:

Middag, mingel och kortare föredrag
Plats: Hotell Laponia, Arvidsjaur

Fredag morgon 23/3, klockan 09.00 - 11.00: (Endast tio platser, maila mig om ni vill följa dit)

Studiebesök hos Ateljé Nymånen och  Slädhundskennel, där vi får träffa Birgitta Sandin som berättar om sin resa som företagare.

Middag och studiebesök bekostas av projektet North Business Arena, men anmäl dig själv och dina kompisar så snart som möjligt då vi har begränsat antal platser. Klicka här för länk till anmälan. Sista anmälningsdag är 18:e mars.

Välkomna till en inspirerande träff med möjlighet till spännande samverkansmöjligheter, erfarenhets – och kunskapsutbyte!

  

Idéverkstad!

Har du en idé, en produkt, tjänst eller affärsidé men har svårt att komma vidare eller bara vill diskutera dina ideér och få en knuff framåt i att förverkliga dem?

Ta då chansen att komma på workshop och personlig rådgivning tillsammans med North Business Arenas innovationsrådgivare Petra Åhl och Pia Nyberg Nilsson samt våra lokala affärsutvecklare i Arjeplog och Arvidsjaur. Självklart håller vi på sekretessen och det är du som bestämmer hur mycket du vill berätta om din idé.

Möte 1: Måndag 26/3 i Arvidsjaur, 18.00 - ca 20.30
Uppföljningsmöte: Tisdag 10/4 på Argentis i Arjeplog, klockan 18.00 - ca 20.30. (Bil avgår från Arvidsjaur 16.50.)

Anmälan: Ann.engberg@arvidsjaur.se eller ring 0960 - 155 08

Alla hjärtligt välkomna! 

Region Norrbotten, Länsstyrelsen, LTU och Norrbottens Kommuner delar ut 100 000 SEK

I september delar Samverkan för jämställdhet i Norrbotten ut 100 000 till den organisation, verksamhet, företag eller privatperson som planerar eller redan gör ett bra jämställdhetsarbete. Passa på att nominera dig själv eller någon annan! Nomineringen måste vara inne senast den sista mars.

Länk till mer information och formulär för anmälan.

 Behöver du medel till investeringar och utveckling?

Välkommen att boka tid med Region Norrbotten för att se vad de kan hjälpa till med.
Datum: 2018-04-24/25 (Prel.), Dagtid

Anmälan: Ring Ann på 0960 - 155 08 och boka tid!

 


 

Ann Engberg

Näringslivsutvecklare och Affärsutvecklare North Business Arena

Telefon: 0960 - 155 08
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

 

Arrrangör är projektet North Business Arena om inget annat anges. Det är ett affärsutvecklingsprojekt som samlar åtta kommuner i Norrbottens inland. Arvidsjaur är en av dessa. Vi söker nya och befintliga företagare, innovatörer, företag och entreprenörer som Kan, Vill och Vågar växa.

Skriv ut: