Näringslivsevenemang

Här anordnas flera aktiviteter som kan vara intressanta för dig som redan är eller som funderar på att bli företagare. Listan kommer att fyllas på eftersom. Saknar du något arrangemang? Hör av dig! 

Starta Eget på lätt svenska, 2 dagar.

Under ledning av Iréne Lundström, Byatryck i Vuollerim.
Datum: 2017-04-25 (eftermiddag) och 26 (Förmiddag)

Mer information och möjlighet till anmälan kommer inom kort.Våga växa:
Förbättrad energianvändning kan visa sig vara en lysande affär!
- Energikontor Norr kommer till Arvidsjaur

Välkommen att träffa oss på Energikontor Norr och lyssna på vårt erbjudande för små och medelstora företag. Vi berättar under kvällen om hur företag kan arbeta systematiskt och strategiskt med sin energianvändning, vilket också kan visa sig bli en lysande affär! Vi på Energikontor Norr är en offentligt ägd organisation som verkar i Norr- och Västerbotten för att driva energi- och klimatfrågor. Vi verkar för att öka andelen förnybara energikällor i regionen och en effektivare användning av energi och naturresurser.

Datum: 2017-05-04
Tid: 18.30 - ca 21.00
Plats: Kommunhuset, Storgatan 13, Arvidsjaur.

Ingen föranmälan behövs. Varmt välkomna! 

 

 Våga växa: Behöver ditt företag finansiering för utveckling och investering?
- Region Norrbotten kommer till Arvidsjaur

Behöver du finansiering för att utveckla ditt företag, utveckla eller ta fram nya produkter och tjänster, investera i nya maskiner eller lokaler? Oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat så har Region Norrbotten stöd som kan passa dig.

Onsdag och torsdag (10 - 11:e maj 2017) finns Elisabeth Johansson Englund och Anita Johansson, Näringslivsstrateger Region Norrbotten, på plats hos oss i Arvidsjaur.

Turistföretagare, verkstad eller industri – ni är alla välkomna att hitta en lösning på ditt finansieringsbehov tillsammans med Region Norrbotten!

Datum: 2017-05-10 och 11

Mer information och länk till anmälan kommer närmare eventet.

 Arbete på Väg 1 + 2

Kursen tar upp regler för säkerheten vid vägarbete som gäller där staten genom Trafikverket är väghållare och hur reglerna ska tillämpas vid olika typer av arbete. Målgruppen är personer som arbetar med vägarbete på eller vid allmänna vägar med byggande, underhåll och drift. Utbildningsintyget gäller i fem år.

Ladda gärna ner inbjudan längst ner på sidan för mer information.

Datum: 2017-05-17, ca 8 timmar.
Plats: Lärcentrum, Arvidsjaur
Kostnad: 1620 SEK/person, exkl. moms.

Maila lotta.levander@arvidsjaur.se, senast 8/5.  

Ann Engberg

Näringslivsutvecklare och Affärsutvecklare North Business Arena

Telefon: 0960 - 155 08
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

 

Arrrangör är projektet North Business Arena om inget annat anges. Det är ett affärsutvecklingsprojekt som samlar åtta kommuner i Norrbottens inland. Arvidsjaur är en av dessa. Vi söker nya och befintliga företagare, innovatörer, företag och entreprenörer som Kan, Vill och Vågar växa.

Skriv ut: