Nu är det dags att bli "Radio-aktiv" igen !

2009-05-18 11:10


Blir "radioaktiv" och delta i radio P4:s länsarrangemang/tävling, nästa onsdag. Du deltar genom att gå en utmätt slinga på ca: 5 kilometer runt samhället i Arvidsjaur. Samling 08.15 vid kommunhuset 28 maj. Priser utlovas av P4. Foto Kent Norberg 2008


Nu är det dags att bli "Radio-aktiv" igen. Delta i Norrbottensradions motionstävling 29 maj! Arbetsplatser, skolor, militärer, privatpersoner, gamla, unga - alla kan vara med:
-Låt oss i Arvidsjaur hjälpas åt att utmana övriga länet i den här tävlingen, säger kommunfullmäktiges vice ordförande Lotta Åman som även i år tar täten.


 
Arvidsjaursbor, visa att vi inte bara är "charmigast" - utan även spänstigast i vår kommun! Tävla med andra kommuner i Norrbotten, genom att promenera en slinga på 5 kilometer. 

Samling 08.15 vid kommunhuset 29 maj. Vi börjar promenera 08.30.
Radio Norrbotten utlovar priser!
 

Blir Radio-aktiv även i år !
Ta med arbetskamraterna, grannen, barnen, mormor mfl, och delta i P4:s motionstävling "Radioaktiv" onsdag 29 maj. Start 08.15 kommunhuset.

 

Slingan: Från kommunhuset längs Storgatan österut till Villavägen. Sedan höger där, förbi Sandbackaskolan och vidare längs Järnvägsgatan, Östra kyrkogatan, till korsningen med Norrvägen (västra infarten mot centrum) och tillbaka till kommunhuset igen.
En baggis!

Ingen anmälningsavgift.
Alla som är med deltar i utlottning av priser. Men framför allt är det ett tillfälle till gemenskap och friskvård på exempelvis en arbetsplats.

Samling utanför kommunhuset en kvart innan promenaden. Start 08.30.
Start 08.30. Samling utanför kommnhuset en kvart innan. Arkivfoto Kent Norberg.

 


Skriv ut: