Jörgen Stenberg - porträtterad i Entreprenörsboken

2011-12-29 12:35


Jörgen och Angela Stenberg. Foto privat.
Jörgen och Angela Stenberg. Foto privat.

Jörgen Stenberg, tidigare ägare, och en av grundarna till testföretaget Tjintokk i Slagnäs. Tillsammans med 38 andra entreprenörer porträtteras han i Entreprenörsboken 2011:
-En glädje att bli uppmärksammad! 

  
Länk:www.entreprenorsboken.com

I boken delger deltagarna deras bästa entreprenörserfarenheter i personporträtt, råd och kunskapskapitel. Så som: Kunder/Försäljning, Ägande/Finansiering, Medarbetare/Organisation och Varumärke:
-Jag själv har medverkat i kapitlet Internationalisering, säger Jörgen.

Entreprenörsboken är en kunskaps- och inspirationsbok som vill förmedla den glädje och tillfredställelse som entreprenörskapet för med sig. Men också visa på att det innebär hårt arbete och många utmaningar.

-Entreprenörskap är viktigt sett ur ett samhällsperspektiv. Boken syftar till att öka kunskapen om entreprenörskap, och inspirera fler till att ta steget till att förverkliga sina drömmar och idéer, säger Jörgen och slår ett slag för boken.

-Jag hoppas verkligen att folk vill ta del av värdefull kunskap, spännande entreprenörshistorier och samtidigt bidra till samhällsutvecklingen!

Exempel på andra profiler som porträtters i Entreprenörsboken: Greger Hagelin (WeSC), Isabella Löwengrip (Blondinbella), Jonas af Jochnick (Oriflame), Salvatore Grimaldi (Grimaldi Industri AB), Olof Stenhammar (OMX), Monica Lindstedt (Hemfrid), Martin Gren (Axis), Ayad Al Saffar (KIN Group inkl. Ur&Penn).


Skriv ut: