Triple X Adventures expanderar i nya lokaler!

2022-10-04 15:41


Triple X Adventures nya kontorslokaler på Storgatan 6F (mittemot okq8). Katarina, Janina och Robert Möller samt Benjamin trivs redan jättebra i den nya och fräscha miljön. Från och med november är de fyra helårsanställda i företaget. Foto Kent Norberg.


Evenemangs- och äventyrsföretaget Triple X Adventures expanderar:
-Vår verksamhet växer och vi behövde större lokaler än de vi hade på Hedgatan, säger Robert Möller som tillsammans med sin hustru Janina äger företaget.

Sedan en kort tid tillbaka har Triple X Adventures flyttat in i lokaler på Storgatan 6 - mittemot okq8.

Centralt och bra:
-Nu hittar ju faktiskt folk igen oss och hälsar på spontant, säger Robert och berättar att de igår fick besök av bland annat Matz "Macke" Edin, 90, som visade sig vara en "jäkel" på att prata tyska med Janina, skrattar Robert.

Ägarduon; Robert och Janina, upplevde i fjol ett hårt tryck inom eventverksamheten och utökade personalstyrkan med Hanna Norgren, administration/bokning och Nicole Reichert, till filialen i Tyskland. Detta för att kunna möta upp efterfrågan.

Förutom fyra helårsanställda växer antalet under högsäsong till 28 säsongsanställda inom flera olika genrer.
Jag bad Robert nämna några av de aktiviteter som de erbjuder. Listan ville aldrig ta slut. Men nämnas kan: Bilkörning på is, snöskoter, gocart, buggy yxz 100, hundspann, isfiske, skytte, tillverkning av isbanor (tot 50 km fördelat på 6 olika platser), fixa boende, flyg mm...
-Jo, vi har det vi gör under den intensiva vinterperioden. Personalen är specialiserade inom exempelvis, film/foto, guider, instruktörer, is-makers, osv. Vi har även kontrakt med en av Tysklands välkända tv-kockar.


Triple X Real-Estate, nystartad förmedling av privat boende. Foto Kent Norberg.

Janina berättar att de startat bostadsförmedling till sina kunder: Triple X Real-Estate:
-Vi vill ständigt förnya och utveckla oss. Många av de som reser upp till Arvidsjaur vill ha alternativet med att hyra boende i villa eller stuga. På den här sidan kan man både söka och erbjuda olika boendeformer.

  • 90 procent av kunderna kommer från tysktalande länder som använder direktflygen vintertid till Arvidsjaurs flygplats.

Polen står för 20 procent när det handlar om eventet att köra sportbil på is:
-De ryska kunderna har vi lagt på is...säger Robert, men berättar i nästa andetag att svenska företagsförfrågningar ökar.

Triple X Adventures startade 2017, i betydligt mindre skala. Det har visat sig att de nischat rätt... 2021 omsatte företaget drygt 20 miljoner kronor.

Inte illa!
-Nej, men så jobbar vi stenhårt också. Speciellt under högsäsongen. Då blir det jobb 24-7, för då ska ju alla pengar in under några månader. 

Benjamin jobbade med bilder och marknadsföring vid besöket. Foto Kent Norberg.

Under barmarksperioden övergår arbetet till att se över vår utrustning. Allt ska vara tip top när det är dags. På vårkanten läggs fokus på marknadsföring och att fylla upp listan med bokningar.

Sommaren 2023 gör Triple X Adventures ett par pilotprojekt för att testa några idéer, på temat fiske och fritid:
-Vår målsättning är att kunna anställa fler personal året runt, avrundar Robert och Janina, och hälsar att de gillar när folk tittar in och pratar över en kopp kaffe.

  • 2019 utsågs Triple X Adventures till "Årets nyföretag" i Arvidsjaurs kommun.

 

 


Skriv ut: