Arvidsjaurs kultur & näringslivsgala

2008-11-18 08:15

Gruppen för Arvidsjaurs kultur- och näringslivsgala samlade framför Humlanhuset. Foto Kent Norberg
Gruppen för Arvidsjaurs Kultur- och näringslivsgala: Ove Granlund, FR, Petra Bakteman och Kristoffer Lundström, Laponia, Mikael Reinholdsson, utvecklingsenheten, Annelie Granström, företagare, Kristina Grubbström, kulturen. 
                                                                                                              

Äntligen är det dags för världens första kultur och näringslivsgala!
Detta sker fantastiskt nog i Arvidsjaur på Hotell Laponia den 31 januari 2009:
-Vi ser det som en manifestation för Arvidsjaurs kultur, förenings- och näringssliv samt dess organisationer, säger Ove Granlund, Företagarna.Tanken med galan är att människor från olika organisationer, företag och föreningar ska mötas och trivas under en kväll i samvarons tecken.
Det är ingen tillfällighet att det sker när det är som mörkast, i slutet av januari. Arvidsjaurs kultur och näringslivsgala ska nämligen bli en lysande tillställning!

Tillsammans delas det ut priser till de företag, personer eller organisationer i kommunen som gjort förtjänstfulla insatser för sig själva, för oss – eller för en gynnsam tillväxt i Arvidsjaur:
-Det ska bli spännande att i år få se vilka som får komma upp på scenen! Dessutom galamiddag, underhållning och dans på det – precis vad vi behöver i vintermörkret! säger Ove.

Biljetter kommer att finnas att köpa på Hotell Laponia.

-Varmt välkommen till Arvidsjaurs kultur och näringslivsgala 2009, en föreställning i två akter! Först prisutdelning och sedan galamiddag med dans och underhållning.

Galan är ett samarbete mellan Arvidsjaurs kommun, Företagarna, Svensk handel och Hotell Laponia. Sponsorer har varit Piteå-tidningen, Norra västerbotten samt Arvidsjaurs flygplats.


Skriv ut: