Läsarbild: Vacker skidåkning kring Vittjåkksanläggningen!

2009-01-12 10:37

Hundspann vid Vittjåkksfjället. Foto Pia Ringholm.
På bilden ses Tom Ringholm och Gerry Axtelius med hundarna Tupplurens Spectra, Räka och Vega. (Foto: Pia Ringholm 2009-01-11.)

Pia Ringholm, Arvidsjaur, vill tipsa webbläsarna om den vackra naturen kring Vittjåkk. Hon har förevigat när maken Tom och vännen Gerry Axtelius, i söndags tog en skidtur tillsammans med hundarna.


  
-Skidspåret mellan Vittjåkksanläggningen och K4 spårsystem är ännu inte pistat. Men skoteråkarna kör så varsamt och bra, längs leden från Vittjåkk, att det går alldeles utmärkt att följa den ned till Prästberget - för att sedan köra vidare längs de pistade skidspåren. 
-Mycket trevligt och vackert! hälsar Pia.

Motljusbild, Vittjåkk. Foto Pia Ringholm.
Motljusbild, Vittjåkk. Foto Pia Ringholm. Vårsolen kikar fram, även om den ännu inte hunnit börja värma så där skönt, som den kan göra i mars.

Webbredaktionen tackar för alla läsarbilder. Fortsätt gärna att sända fler bilder från vår kommun. 
För hur är det egentligen med snömängden i Svedjan nu, är snödjupet även i år i Sverietoppen?  Och hur ser isarna ut, har de frysit ihop tillräckigt för att locka till isfiske på allvar? Kanske förekommer det någon kul verksamhet ute i byastugorna under veckorna/helgerna?
Ta med er kameran och förerviga. Eventuellt blir det någon bra bild som ni kan mejla till: kent.norberg@arvidsjaur.se

Tillsammans med en lagom fyllig, beskrivande text (glöm inte namn) är det inte omöjligt att den kan publiceras på webben. Det är dock viktigt att personer på bilder har lämnat sitt medgivande för publicering.

Ps. Arvidsjaurs kommun förbehåller sig rätten att fritt använda insända bilder för publicering på webb och tryck. 


Skriv ut: