Fantastisk reklam för Natursafari i Abborrträsk!

2011-01-14 14:16Rödingfisket hos Natursafari i Abborrträsk får lovord av fiskeexperten tillika chefredaktören Martin Falklind, Fiskejournalen.


Martin Falklind.Natursafari säljer fiskeupplevelser.
Efter att ha "kidnappat" Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind ut till deras rödingvatten, i trakterna kring Abborrträsk, är han helt såld!

-Jag har fått den stööörsta pimpelrödingen i mitt liv! Den gick inte inte ens upp ur hålet... skriver Martin i senaste numret av Fiskejournalen


 

 

 

 

 

 

 

Natursafari ägnas två webbfilmer på tidningens hemsida. Därutöver bild förstasidan och smått fantastiska åtta helsidor färgreportage i Fiskejournalen!
-Självklart är det här fantastiskt fin reklam för vår verksamhet. Vi hoppas att det ska ge oss en bra skjuts nu när fiskesäsongen drar igång, säger syskonparet Sara och Sonny Holmberg.

Se Fiskjournalens film från rödingfiske på Tjärnheden utanför Abborrträsk.


Sonny Holmberg med fiskegäst. foto Kent Norberg.
Sonny Holmberg med fiskegäst. Arkivfoto Kent Norberg.

Sonny berättar att reportaget/webbfilmerna kommer i även i Danmarks största fisketidning samt i Rout och Rolle som är en tysk fisketidning:
-Det blir dessutom flugfiskereportage i dessa två tidningar plus svenska Fiskejournalen.

Hur ser det ut med bokningar nu i vinter?
-Det är mycket bokningar! Vi ska ut med tyska turister i morgon och pimpla. Det brukar gå sönder en hel del utrustning när storrödingen nappar, säger Sonny som har tjärnar för både röding och öring.   

Röding. Foto Kent Norberg.
Röding. Foto Kent Norberg.

Sara Holmberg tillagar mat, på Murrika, ute vid fiskevattnet.
Sara Holmberg tillagar mat ute över öppen eld. Foto Kent Norberg.


Skriv ut: