Beatrice med i Robinson - revansch!

2012-08-21 08:45


Beatrice Karlsson, deltar i robinson - Revanschen. Foto Tv4.
Bild: Beatrice Karlsson, är aktuell i tv-serien "Robinson - Revanschen". Foto Tv4.

"Robinson – Revansch" är programmet där välkända tidigare deltagare får en förnyad chans att ta hem äran och Robinsonstatyetten. En av de som blivit tillfrågad är Beatrice Karlsson, Arvidsjaur:
-Det här har jag sett fram emot i tre år... säger "Bea".


I går visades första avsnittet av "Revanschen" där utvalda deltagare, som inte riktigt nått ända fram, återigen får chansen att visa sina färdigheter. Bea var inte med från start, men skymtade till just i slutet av gårdagens inledande avsnitt:
-Det har varit hemligt att jag ska dyka upp. Det kommer jag att göra redan i kväll, i andra avsnittet.

BeatriceBea berättar att det var Tv4 och produktionsbolaget ITV, som kontaktade henne med en förfrågan om att testa för det nya programmet: 
-Äventyrlig som jag är svarade jag ju naturligtvis "ja"...

Därefter blev det flera resor ner till Stockholm med diverse uttagningsprocedurer. Allmänbildningen kollades upp, liksom psyke och fysik:
-Vi fick träffa psykologer och genomgå en militär hinderbana med mera. I våras blev det klart att jag tagit en av de totalt 14 platserna.

Beatrice säger att hon är väldigt glad och stolt över att ha klarat alla testerna på ett bra sätt och att vara en av de slutligen utvalda. Hur det går den här gången får vi se. Oavsett, är det ett äventyr vilket Bea gillar:
-Jag vill hitta variation i vardagen. Att sedan klara mig av vad naturen bjuder är inga problem för mig. Däremot är det ett vågspel att inte vara för duktig, inte sticka ut för mycket, men inte vara för kass heller...

Beatrice har gjort sig känd som duktig reporter. Både i tv och som här för Norrbottensradion. Foto Kent Norberg.
Beatrice har gjort sig känd som duktig reporter. Både i tv och som här för Norrbottensradion. Foto Kent Norberg.

Är du en paktare nu?
-Nä, jag har svårt för att rösta på en person som jag inte tycker är en värdig vinnare. Kan man inte klara sig på en ö, utan bara klagar och är lat - då ska den personen hem först, anser jag.


Skriv ut: