Sommarens största arrangemang!

2012-06-01 07:00


Jerry Williams kommer till Arvidsjaur på Nattivalen 6-7 juli.
Jerry Williams och Brolle kommer till Nattivalen i Arvidsjaur 6-7 juli. 6 juli arrangerar även IFKA herrfotboll A-smällen tillsammans med sv Handels lokalavdelning. 


Nattivalen, samma veckoslut som A-smällen, bildar Arvidsjaurs i största sommararrangemang 2012:
-Vi hoppas att folk går man ur husen, nu när vi gör vår hittills största nöjessatsning! säger Kristoffer Lundström, hotell Laponia.Nattivalen arrangeras 6-7 juli på Karlavagnen. 

Fjolåret blev en succé med 2400 inbetalande på lördagen:
-Det är dock oerhört ansträngande att arrangera en sådan här festivalhelg. Men all feedback från lokalbefolkningen och att vi fick Jerry Williams som artist, bidrog starkt till att vi orkar satsa igen. Dessutom hårdare än tidigare...

Förutom "Jerka" kommer även Brolle:
-Han glider in med sin rosa Cadillac på fredagskvällen, tillsammans med Million dollar Quartet och The Buddies. Hela kvällen går i 1950- och -60 talens tecken.
-Som det var i folkparkerna förr på deras storhetstid! 

På lördag är det dags för Jerry Williams att kliva upp på scenen:
-Det blir lite av en nostalgikväll för alla som minns när han var här sist... Med gipsat ben i samband med Idrottsmässan 1977 alternativt 1978.

Gruppen Krutov & co, från Skellefteå, bidrar också till att skapa partystämning. Längtar man däremot efter styrdans går det också bra.. För i danslogen bjuder Date upp till dans.

Båda kvällarna snurrar diskokulan i "Timringen", för de som gillar "glameran" bättre.

Laponias tält under A-smällen ifjol. Foto Kent Norberg.
Glada fotbollsgrabbar under A-smällen ifjol. Foto Kent Norberg.


-Vi kommer att finns med ett Laponiatält på A-smällen, tidigare under fredagen. När det är slut flyttar vi alltså ner till Karlavagnen för vidare festligheter.

Hur ser det ut med bokningar så här långt?
-Bra! Tillsammans med Arvidsjaurs flygplats och Resebutiken har vi skapar ett paket med flygresa från Stockholm, boende hos oss och entrébiljett till Nattivalen. Jag tror att det blir en kanonhelg!

Ps! Boka även in 14 juli för Hemvändarfesten.


Skriv ut: