Khazars film visades i Arvidsjaur - nu visas den i svt och världen runt!

2012-03-01 11:03

 
Khazar Fatemis film visas snart på tv.
Khazars film "Där mitt hjärta slår" visas på SVT2, internationella kvinnodagen, 8:e mars.

Hej Kent.
Hoppas allt är bra med dig! Jag lovade att höra av mig när jag visste den exakta sändningstiden för SVTs visning av ”Där mitt hjärta slår”. Det blev offentligt först för några dagar sen.


Jag måste säga att jag faktiskt känner att jag har fått det bästa datumet på hela året. "Där mitt hjärta slår" kommer visas på SVT2 kl 20:00 på den internationella kvinnodagen, den 8:e mars, Det är en stor seger för filmen. UN womens Sverige ordförande är Margareta Winberg (Sveriges fd. vice statsminister) och hon kommer tillsammans med mig att bli intervjuad i Gomorron Sverige på SVT1 samma morgon (8:e mars).Under den senaste veckan har även stora avtal blivit klara och skrivits på. Bland annat med nämnda UN Woman som vill samarbeta med mig kring filmen. Men ett avtal har också skrivits på med det stora distributionsbolaget "First hand films" som nu kommer sälja filmen världen runt.
Samtidigt fortsätter jag turnera Sverige runt och visa filmen för skolor, myndigheter och privata företag. Och jag hoppas jag får besöka er snart igen!Länk till trailer: http://www.youtube.com/watch?v=JWY5D2iz52k

Khazar visar sin film i Arvidsjaur. Foto Kent Norberg.
Khazar visar sin film i Arvidsjaur. Foto Kent Norberg.

Khazar Fatemi i Arvidsjaur. Foto Kent Norberg.

Med allra bästa hälsningar:
Khazar Fatemi


Skriv ut: