Välkommen att fira boksläppet för "60 år med puck"

2012-10-18 15:23


Fredrik Lindgren och Rasmus Edström är två av våra mest framstående hockeyspelare just nu. Båda finns med på omslaget till boken "60 år med puck 
Fredrik Lindgren och Rasmus Edström är två av våra mest framstående hockeyspelare just nu. Båda finns med på omslaget till boken "60 år med puck".

 

Allmänheten välkomnas att delta i firandet av boksläppet: "60 år med puck". 
Firandet kommer att ske på Hotell Laponia i Arvidsjaur fredagen, 9 november 2012.Ring och berätta att du vill delta på: 0703-336638, eller skicka ett mail till karlgustaf@telia.com

-Vi har nu kommit till den viktiga punkten då vårt projekt med boken, 60 år med puck, är under tryckning och boksläppet planeras tillsammans med kamratfesten på Laponia. Vi är helt övertygade om att boken blir en succé, såväl för Arvidsjaur som för många ett minne för livet. Unga som gamla, säger Lennart Öhman. 

Ulf Dahl berättar att det blir en oförglömlig kväll med musikunderhållning, uppträdanden, festtal, professionell toastmaster och tid för härliga tillbakablickar:
-Många av både dåtidens och dagens aktiva ledare och ledare, sponsorer, med flera, kommer att stråla samman för en gemensam kväll. Vi vet att flera långväga gäster kommer att delta, säger Ulf. 

Festkväll på Laponia!

Arrangemanget drar igång klockan 18.00. Laponia bjuder på smörgåsar med kaffe/te. Hotellet kommer givetvis att ha alla sina faciliteter öppna för den som så önskar. Ett mer detaljerat program skickas ut till samtliga som har meddelat sin e-postadress till: ulf.dahl@gmail.com

Alla är givetvis välkomna!

--------------------------------------------------

-Hotell Laponia har reserverat 100 platser och vill veta hur de skall kunna arrangera sin del i projektet. Vi hoppas att så många aktiva spelare och ledare från IFK kan komma. Och att kommunen visar sitt engagemang i projektet, säger Ulf. 

Rasmus Edström elitseriespelare. Foto Kent Norberg.Inbjudna är; "gamla" hockeyprofiler tillsammans med de nuvarande som exempelvis; Fredrik Lindgren, Rasmus Edström, Mikael Lindgren, Lennart Jonsson, Simon Carlsson, Lennart och Joakim Lindström, Eiert Liden, Kurt Lövgren, Sven Olov Ericsson, Janerik Liden, Ulf Lundström, Ove Eklund, Leif Boork, Virus lindberg, Andrej Pjatanov, Fredrik Davidsson, PO Larsson, Ulf Halvarsson, Peder Lundin, Ishockeyförbunden i Väster och Norrbotten, mfl mfl.

-Vi ser fram emot en kväll med mycket glädje och mycket nostalgi, parat med föreningens alla framgångar i dagens ishockey. Både för ungdomar och professionella.

"Pjatte
Andrej "Pjatte" Pjatanov. Foto Kent Norberg -92.

Lidén och Henke. Foto Kent Norberg.
Tidningar och media kommer att inbjudas till detta unika tillfälle. Arrangörerna ser detta som en manifestation för ishockeyn i Arvidsjaur och en sammankomst över generationerna:
-Spelare och ledare är speciellt välkomna som hedersgäster.

Tanken är att "boken" ska ge PR för ishockeyn i Arvidsjaur och för nuvarande verksamhet.

"60 år med puck" släpps till allmän försäljning via Biblioteket och Hembygdsgården, dagen efter träffen på Hotell Laponia:
-Givetvis säljs boken under hela festkvällen. Pris: 200 kronor. Medtag gärna jämna pengar. Det kan finnas chans att få boken signerad om ni så önskar, säger Ulf.

Arrangörer: Stieg Gunnerfeldt, Lennart Öhman, Karl Gustaf Lindström, och Ulf Dahl samt Laponias ledning.

Läs färsk artikel om Glommersspelaren Mattias Granlund, som nu spelar med Oskarshamn!

Lagbild av Kent Norberg.
Lagbild 1992/93. Foto Kent Norberg.


Skriv ut: