Clarion Collection Hotel Arvidsjaur i topp!

2014-10-16 11:29


Ägaren Jan Marklund i samband med hotellinvigningen. Arkivfoto Kent Norberg.
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur har nyligen utsetts till bästa hotell av alla 173 hotell i koncernen
. Jan Marklund (bilden), ägare av Högkammen AB, uttrycker sin stora tacksamhet till personalen och skriver i ett pressmeddelande att "detta visar på att man är på rätt väg och är på orten för att stanna".

 

-Vi på Clarion Collection Hotel Arvidsjaur kan idag berätta att vi blivit utvalda och tilldelad första plats av alla 173 hotell i Norden inom koncernen: Nordic Choice Hotels, skriver Jan Marklund, ägare Högkammen AB, i ett pressmeddelande.

 

Clarion Collection Hotell Arvidsjaurs restaurang hamnade högst i rankingen i koncernen. Foto Kent Norberg.Placeringen gundar sig på en undersökning där alla Nordic Choice Club:s medlemmar deltagit. Gästernas beyg på allt från; boende, service och mat till inredning, städning och personligt bemötande är exempel på några av de kriterier som legat i fokus när avgörandet om 1:a-platsen skulle tas fram.

Clarion Collection Hotell Arvidsjaur placerar sig dessutom på 1:a plats när restaurangerna ställs sida mot sida, med ett så pass högt resultat som 92,3 av totalt 100 poäng:
-Det är med stor glädje jag har tagit del av informationen. Att vi klarat detta under vårt första verksamhetsår gör mig otroligt stolt! säger ägaren Jan Marklund.

Personalen på Clarion Collection Hotell Arvidsjaur.
Personalen på Clarion Collection Hotell Arvidsjaur.

Clarion Collection Hotell Arvidsjaur.Han anser att prestationen visar att även små hotell i glesbygden kan hålla hög standrad, trots hård konkurerens med stora hotell i stadsregionerna:
-Utnämningen är också ett bevis på att vi är på rätt väg i vår utveckling, inom hotell- och eventbranschen. Vårt mål kommer fortstättningsvis alltid att handla om att sätta gästen i fokus.

-Det finns inga gränser, fortsätter vi i samma spår kommer vi att gå långt och vi är här i Arvidsjaur för att stanna.

Jan Marklund, ägare Högkammen AB


Skriv ut: