Idol till Arvidsjaur!

2015-03-02 10:13

Läs mer på: www.tv4.se/idol

Rekordmånga städer besöks när Idols auditionturné startar. En av de platser som Idol gästar är Arvidsjaur, 15 mars!

 


Vem minns inte Kevin Borgs succé i Idol..? Sök, kanske kan även du gå hela vägen till Globen!? Arkivfoto Kent Norberg.Lisa Ajax stod som vinnare inför ett fullsatt Globen i december inför 1,6 miljoner tittare - nu har det blivit dags att söka efter nästa stora stjärna. I år besöker auditionturnén fler stopp än någonsin, här är alla städer och datum för att söka till programmet.

 

-Efter fjolårets enorma engagemang, från hela landet, är vi nu otroligt glada att vi hittat en form för att besöka rekordmånga städer. Det här blir den största auditionturnén i Idols historia, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent.


Förra året slogs det ansökningsrekord när hela 15 000 sökte för att följa drömmen om att bli nästa superstjärna. Under finalen 2014 öppnades möjligheten för talanger runt om i landet att söka till Idol 2015 via videoauditions på tv4.se. Förhandsintresset har varit stort och ett hundratal ansökningar har redan nu kommit in. Dessutom får tolv städer i år besök av Idols auditionturné vilket är mer än dubbelt så många stopp som tidigare år.

Mer praktisk information om årets audition presenteras i samband med turnéstarten.

Auditionstäder och datum för Idol 2015

13 mars – Kiruna
15 mars – Arvidsjaur
17 mars – Åre
22 mars – Malmö, Slakthuset
29 mars – Stockholm, Globen
4 april – Göteborg, Eriksbergshallen
10 april – Visby
12 april – Växjö
14 april – Mjölby
17 april – Strömstad
19 april – Åmål
21 april – Rättvik

 


Skriv ut: