23 november är det återigen dags för Arvidsjaurgalan. Vem blir "Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun". Sista dag att nominera samtliga priser 18 oktober. (Du kan nominera på denna sida nedan alternativt lämna in nomineringar till kommunens reception och skriva på brevet vilken kategori det gäller. Foto Kent Norberg.

Arvidsjaurgalan 2019 - nominera dina favoriter!

Välkomna till en festlig helkväll med lite annorlunda innehåll för alla som vill gå ut och roa sig!
Tag chansen till att ordna firmafest och bjud med personal, kunder, affärskontakter eller kom med kompisar och goda vänner och ha en underbart festlig kväll tillsammans!

Obs! Vi lottar ut en galabiljett bland er som nominerar! 

Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun, Arvidsjaurs kulturpris, Arvidsjaurs Ungdomskulturpris, Arvidsjaurs Ungdomsidrottspris och Arvidsjaurs Ungdomsledarstipendium delas ut 17.00-17:30. Allmänheten är då välkommen att kostnadsfritt delta under denna del av Arvidsjaur Galan!

Plats: Hotell Laponias lokal: "Norrskenet".

Övriga priser, däribland Årets företagare och Årets butik, kommer att delas ut under den icke kostnadsfria delen av Arvidsjaur Galan inramat med mingel, middag och dans och disko. 

Kvällens konferencier blir Åsa Ivarsdotter

"Jag är drygt 50 år, inne på mitt 15:e år som heltidskomiker. Innan dess tio år på amatörscenen. Jag tycker själv att jag har en ärlig, öppen och rätt så fräck humor. Den vanligaste kommentaren efter mina shower är "Du kan verkligen bjuda på dig själv!"

Jag gillar att improvisera och ta in det som sker i publiken och har förmågan att fånga ögonblicken som blir oförglömliga när publiken märker att det verkligen sker i stundens hetta! Det är roligt!

Som nordisk mästare i Revy-Monolog, egen talkshow i SVT och producent av egna krogshower m.m. kan du vara säker på att jag klarar i princip alla typer av uppdrag.


 

  • Galan är öppen för alla och biljetter köper man via hotell Laponia 0960-555 03 eller mail booking@hotell-laponia.se märk mailet med "Galabiljett".

Nominera via länkarna nedan - alternativt lämna in nominering per brev

  • Det går bra att skriva på eget papper eller använda de förtryckta blanketterna i kommunhusets reception. Det ska framgå vilken/vilka kategori du röstar på, den/dem du nominerar, din motivering och ditt eget namn.

  • Droppa i postlådan eller lämna in i receptionen.

  • Glöm inte att kuvertet ska vara märkt: "Nominering till Arvidsjaurgalan"!


Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun

-Kommunfullmäktiges presidium och de politiska gruppledarna fattar beslut utifrån nomineringarna från allmänheten.

Obs! Nominera senast 18 oktober.

Årets företagare och Årets nyföretagare

-Årets företagare utses av bland annat Företagarnas styrelse samt Näringslivsenheten i Arvidsjaurs kommun. En enskild eller grupp personer kan mottaga priset. Nominera senast 18 oktober.

-Årets nyföretagare utses av bland annat Företagarnas styrelse samt Näringslivsenheten i Arvidsjaurs kommun. En enskild eller grupp personer kan mottaga priset. Årets nyföretagare får ha varit verksam i Arvidsjaurs kommun högst tre år. Nominera senast 18 oktober.

Årets kulturpristagare

-Priset delas årligen ut sedan 1967 och består av en penningsumma, ett diplom och Ringelräven. Priset ges till person, personer, förening eller organisation verksamma inom kommunen och som gjort kulturella insatser av betydelse för Arvidsjaurs kommun. Nominera senast 18 oktober.

Årets ungdomskulturpris

- Priset betsår av en penningsumma, ett diplom och lilla Ringelräven. Priset går till ungdom eller ungdomar under 25 år som gjort insatser av betydelse i kommunen. Nominera senast 18 oktober.

Årets ungdomsledarstipendium

- Stipendiet består av en penningsumma, ett diplom och en Ringelräv. Priset går till ungdomsledare som i sin ledargärning säskilt värnar om ungdomsgrupperna upp till 20 år. Stipendiaten skall i ord och handling visat ett demokratiskt och mellan könen jämställt ledarskap och ha varit ett allmänt gott föredöme. Stipendiaten skall aktivt ha motverkat att ungdomar nyttjar alkohol eller andra droger. Organisation verksamma inom kommunen och som gjort kulturella insatser av betydelse för Arvidsjaurs kommun. Nominera senast 18 oktober.

Årets ungdomsidrottspris

- Priset består av en penningsumma, ett diplom och lilla Ringelräven. Priset ges till idrottsutövande ungdom eller ungdomar under 25 år som under året utmärkt sig på ett bra sätt. Pristagaren skall ha anknytning tll Arvidsjaurs kommun.  organisation verksamma inom kommunen och som gjort kulturella insatser av betydelse för Arvidsjaurs kommun. Nominera senast 18 oktober.


 

Arvidsjaur handel har instiftat ett pris. Allmänheten kan nominera en vinnare genom denna hemsida. Nomineringen gäller alla butiker i kommunen.

Årets bästa butik 2019

Kriterier:
Välexponerat i butik, inne som ute.

Har en enastående förmåga att se kundens behov och erbjuder kreativa lösningar.
Inspirerande i butiken samt i skyltfönster.
Sätter relationen med kunden i fokus.
Produktkännande. posivitet och tålamod.

Sista dag att nominera är 18 oktober.


 

Skriv ut: