Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens informationsgrupp i händelse av kris.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunen Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juli 2019 (tidning i pdf)

Länkar:

Värt vetande om Arvidsjaurs kommun

Nyheter


14 juni 2019

Skolavslutningstider

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Höglander draftad i NHL

2019-06-22 19:53

PITEÅ Nils Höglander, hockeyfostrad i Arvidsjaur, blev tingad av Vancouver Canucks i NHL-draftens andra runda.

De var bäst i Gåsrundan

2019-06-22 17:36

ARVIDSJAUR Elisabet Hökerberg och Guillame Eyraud vann tjejernas respektive killarnas poängliga i Gåsrundan 2019. Båda för andra gången;...

Klart med avtal för flygtrafik till norra Sverige

2019-06-20 18:00

Nu har Trafikverket upphandlat trafiken på samtliga flyglinjer med allmän trafikplikt. Tre operatörer ska säkra flygtrafiken på sju linjer...


Skriv ut: