Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


5 augusti 2020

Vattenarbete

21 juli 2020

Så kan du umgås

Sommar och ledighet betyder att många vill träffa släkt och vänner under mer sociala former. Folkhälsomyndigheten uppmanar alla att minska sina sociala fysiska kontakter. Genom att ha färre kontakter med andra minskar vi smittspridningen. Det går att umgås ändå, om du följer de råd och rekommendationer som gäller.

14 juli 2020

Resa i sommar

Det är en annorlunda sommar på många sätt i år. Många planer ändras i sista minuten och den efterlängtade semesterresan kan behöva vänta tills smittorisken för covid-19 har minskat ordentlig i Sverige och vår omvärld. ”Hemester” har aldrig varit mer aktuellt än nu.

10 juli 2020

Avgrävd vattenledning

Under arbetet med ledningsbytet har en vattenledning blivit avgrävd, vilket innebär att vattnet är missfärgat.

6 juli 2020

Ledningsbyte

Arvidsjaur kommun kommer att byta ut ledningar på följande sträckor (markerat med rött) under sommaren 2020.

6 juli 2020

Sommar - Hemester - Covid-19

Sommaren är annorlunda i år. Pandemin pågår och smittspridningen är inte över än.

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Två vargar fångade på bild i Norrbotten

2020-08-07 11:58

Två vargar fångades på bild under samma dygn i Norrbotten. Den ena i Arvidsjaurs kommun, den andra i Tornedalen. Länsstyrelsen har dock ...

Nu ska huset i Moskosel rivas

2020-08-04 18:48

Nu ska den rivas, den gamla kafébyggnaden i Moskosel, som stått övergiven och fallfärdig i åratal. "Alla papper är påskrivna", säger ...

Man försvunnen i Arvidsjaur – söks med helikopter

2020-07-31 13:13

Viktigt meddelande till allmänheten i Birsta i Sundsvalls kommun, Västernorrlands län. Det brinner i ett lagerhotell på norra Förmansvägen ...


Skriv ut: