Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


14 oktober 2020

Medborgarlöfte 2020

5 oktober 2020

Skydda din bostad mot inbrott

Varje år sker tusentals bostadsinbrott i Sverige. Här får du några råd om hur du kan minska risken för inbrott.

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Därför sparar kommunerna – trots överskott

2020-10-19 10:30

Kommunalråden i Arvidsjaur och Arjeplogs kommuner manar till försiktighet med det överskott många kommuner visar i år. Arjeplogs ...

Lekande lätt för MG/Arvidsjaur i premiären

2020-10-18 20:35

Hockeytrean i Västerbotten är igång. För MG/Arvidsjaur blev det en smakstart. I premiären på bortais sänktes Vilhelmina med 8–4.

Nu blir det pang för pengarna i Arvidsjaur

2020-10-14 07:00

Arbetet med de nya översikts- och tillväxtplanerna måste påskyndas. Den kommunala servicen behöver byggas ut.


Skriv ut: