Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


22 juni 2020

Problem med telefonin

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

17:00 Arvidsjaur Hade amfetamin i frysen och sålde droger öppet på Facebook: Nu döms Arvidsjaurskvinnan

2020-07-10 17:20

Kvinnan hade amfetamin i frysen och sålde droger öppet på en Facebookgrupp i Arvidsjaurs kommun. Nu döms hon till 3 års fängelse.

Kvinna i Arvidsjaur döms för narkotikaförsäljning

2020-07-10 17:00

Kvinnan hade amfetamin i frysen och sålde droger öppet på en Facebookgrupp i Arvidsjaurs kommun. Nu döms hon till 3 års fängelse.

Rättsmedicinsk undersökning stödjer åklagarens beslut

2020-07-10 15:49

Personen som hittades avliden i Arvidsjaurs kommun har inte utsatts för något brott. "Jag har lagt ner den förundersökningen", säger vice ...


Skriv ut: