Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


4 september 2020

Arvidsjaur plockar skräp!

31 augusti 2020

Förbättring av karta

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Lina Åman räddade poäng när Arvidsjaur kryssade

2020-09-19 21:42

I halvtid ledde Lira matchen på bortaplan i division 4 Norrbotten dam i fotboll mot Arvidsjaur med 1-0, efter mål av Tilde Heikki.

Jaktnyheter Extremt liten älgkalv avlivad i Norrbotten

2020-09-18 10:17

En extremt liten älgkalv avlivades av älgjägare i Glommersträsk i Norrbotten under premiärveckan av älgjakten. – Den hade inte överlevt ...

Misstänkt för grov misshandel – kräver ersättning

2020-09-17 10:12

En man i Arvidsjaurs kommun begär ersättning efter att ha suttit anhållen misstänkt för grov misshandel.


Skriv ut: