Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


2 juni 2020

Kvarteret Lommen rustas upp!

Tisdag 2/6 - Stationsgatan är avstängd på grund av fjärrvärmegrävning. Så fort de passerat vägen kommer körplåtar att läggas över schakten och vägen öppnas upp igen. Temporära parkeringar är ordnade och uppskyltade utanför systembolaget.

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Larm om en brinnande bil i Arvidsjaur

2020-07-05 18:09

Klockan 18.00 larmades SOS Alarm om en brinnande bil.

Skidanläggningen undersöks – kan bli nya snökanoner till vintern

2020-07-04 09:05

Arvidsjaurs kommun har begärt att få tillstånd för att ta ut mer vatten ur Sågtjärnen för att kunna försörja kommunens nya snökanoner på ...

Mordmisstänkta i Arvidsjaur är släppta

2020-07-03 17:00

Efter att man hittat en död person i Arvidsjaur kommun under torsdagen kunde inte polisen utesluta mord. Den döda personen var inte bosatt ...


Skriv ut: