Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens krisledningsgrupp samt Regionalt samverkansforum (Förbandskommuner i samverkan) och Soldatshemsföreningen AJB:s styrelse.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo juni 2020 (tidning i pdf)

Länkar:

Nyheter


10 augusti 2020

Läsårsplan 20/21

5 augusti 2020

Vattenarbete

21 juli 2020

Så kan du umgås

Sommar och ledighet betyder att många vill träffa släkt och vänner under mer sociala former. Folkhälsomyndigheten uppmanar alla att minska sina sociala fysiska kontakter. Genom att ha färre kontakter med andra minskar vi smittspridningen. Det går att umgås ändå, om du följer de råd och rekommendationer som gäller.

14 juli 2020

Resa i sommar

Det är en annorlunda sommar på många sätt i år. Många planer ändras i sista minuten och den efterlängtade semesterresan kan behöva vänta tills smittorisken för covid-19 har minskat ordentlig i Sverige och vår omvärld. ”Hemester” har aldrig varit mer aktuellt än nu.

10 juli 2020

Avgrävd vattenledning

Under arbetet med ledningsbytet har en vattenledning blivit avgrävd, vilket innebär att vattnet är missfärgat.

6 juli 2020

Ledningsbyte

Arvidsjaur kommun kommer att byta ut ledningar på följande sträckor (markerat med rött) under sommaren 2020.

6 juli 2020

Sommar - Hemester - Covid-19

Sommaren är annorlunda i år. Pandemin pågår och smittspridningen är inte över än.

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Jaktnyheter Extremt liten älgkalv avlivad i Norrbotten

2020-09-18 10:17

En extremt liten älgkalv avlivades av älgjägare i Glommersträsk i Norrbotten under premiärveckan av älgjakten. – Den hade inte överlevt ...

Misstänkt för grov misshandel – kräver ersättning

2020-09-17 10:12

En man i Arvidsjaurs kommun begär ersättning efter att ha suttit anhållen misstänkt för grov misshandel.

Kommunen ger stöd till utveckling av Glommersträsk

2020-09-16 10:10

Glommersträsk bygdeförening beviljas 200 000 kronor i stöd av Arvidsjaurs kommun till ett utvecklingsprojekt med syfte att utveckla ...


Skriv ut: