Nyheter

Vår webborganisation är uppbyggd så att kommunen har en kommunikatör med övergripande ansvar för webbplatsen. Därutöver finns redaktörer och skribenter ner i de olika verksamheterna. Tanken är att på så sätt skapa en bredare organisation, erbjuda bättre uppdateringar och undvika "flaskhals". 

Arbetsbeskrivning: Kommunikatören är systemansvarig, sköter administration av inloggningar, bevakar kvalitet på kommunwebben, initierar webbutbildningar, är skriv- och fotokunnig. Skapar pressmeddelanden och informerar medier när kommunen vill nå ut med information. Marknadsför Arvidsjaur i annonser och artiklar. Tar emot beställningar av tjänstekort. Är redaktör för Kommuninfon samt styr startsidan. Ingår i kommunens informationsgrupp i händelse av kris.

Kommunikatören tillhör Stödfunktionen och lyder direkt under kommunchefen, som är ansvarig utgivare för kommunens hemsida, kommunens Facebook samt olika publikationer så som Kommuninfo (utkommer 2ggr/år).

Kommuninfo december 2019 (tidning i pdf)

Länkar:

Värt vetande om Arvidsjaurs kommun

Nyheter


25 oktober 2019

Prideparad och konsert

24 oktober 2019

Samiska mångfald

Kommunikatör

Kent Norberg

Kommunikatör

Telefon: 0960-158 59
Mobil: 070-24 24 396
E-post: fornamn.efternamn@arvidsjaur.se

Nyheter från Meltwater

Elisabet Hallnor: Vill kunna utöva samiska traditioner utan skam

2020-01-28 15:22

Arvidsjaurborna Stina Pavval och Elisabet Hallnors förhoppning är att samernas situation ska förbättras efter FN-förhöret i Genève om...

Arvidsjaurs starka armar segrade i Finland

2020-01-27 17:14

Arvidsjaur Ett par guld och en utmanare i proffsklassen. Arvidsjaur armsport hade en fin helg när finska stortävlingen Häjy Power avgjordes.

Ingela inte uttagen i VM-truppen

2020-01-27 10:21

Svenska Skidskytteförbundet har tagit ut VM-truppen som ska representera Sverige i VM i Antholz/Anterselva 12-23 februari....


Skriv ut: