Arvidsjaurgalan 23 november!

2019-10-21 16:09

Välkomna till en festlig helkväll med lite annorlunda innehåll för alla som vill gå ut och roa sig!
Tag chansen till att ordna firmafest och bjud med personal, kunder, affärskontakter eller kom med kompisar och goda vänner och ha en underbart festlig kväll tillsammans!

Årets medborgare i Arvidsjaurs kommun, Arvidsjaurs kulturpris, Arvidsjaurs Ungdomskulturpris, Arvidsjaurs Ungdomsidrottspris och Arvidsjaurs Ungdomsledarstipendium delas ut 17.00-17:30. Allmänheten är då välkommen att kostnadsfritt delta under denna del av Arvidsjaur Galan!

Plats: Hotell Laponias lokal: "Norrskenet".

Övriga priser, däribland Årets företagare och Årets butik, kommer att delas ut under den icke kostnadsfria delen av Arvidsjaur Galan inramat med mingel, middag och dans och disko. 

Kvällens konferencier blir Åsa Ivarsdotter

"Jag är drygt 50 år, inne på mitt 15:e år som heltidskomiker. Innan dess tio år på amatörscenen. Jag tycker själv att jag har en ärlig, öppen och rätt så fräck humor. Den vanligaste kommentaren efter mina shower är "Du kan verkligen bjuda på dig själv!"

Jag gillar att improvisera och ta in det som sker i publiken och har förmågan att fånga ögonblicken som blir oförglömliga när publiken märker att det verkligen sker i stundens hetta! Det är roligt!

Som nordisk mästare i Revy-Monolog, egen talkshow i SVT och producent av egna krogshower m.m. kan du vara säker på att jag klarar i princip alla typer av uppdrag.


 

  • Galan är öppen för alla och biljetter köper man via hotell Laponia 0960-555 03 eller mail booking@hotell-laponia.se märk mailet med "Galabiljett".

Skriv ut: