Kommunalrådet avtackades

2024-04-23 16:03

Det avgående kommunalrådet Lasse Forsgren avtackades av sina partikollegor i samband med tisdagens kommunfullmäktigemöte:
-Jag kommer att sakna alla duktiga tjänstemän/kollegor och politiker. Måste säga att alla har varit väldigt tillmötesgående över partigränserna. Vi har ett gott politiskt klimat här i Arvidsjaur, sa Lasse och mottog blommor och gåvor.

Han understryker dock att det känns som ett riktigt beslut han tagit:
-Ja, nu hoppas jag på ett lite lugnare arbetstillvaro. Vad det månde bli får framtiden utvisa.  

Lasse tänker tillbaka på sina knappa tre år på kommunalrådsstolen... För det första känner han sig stolt över att ha fått frågan. Dessutom kan han inte dra sig till minnes att medvetet ha tagit ett felaktigt beslut. Eller agerat mot sin övertygelse om att stå rakryggad och hålla det han lovat:
-Det hade jag med från tiden som bilhandlare. Jag var ingen bilskojare utan väldigt mån om ett gott rykte och bra relationer med våra kunder. 

-Tycker att det har känts som om alla våra politiker verkligen haft kommunens bästa för sina ögon. Vilket är mycket glädjande och bra för framtiden.

Lasse säger avslutningsvis att även om han inte är i grunden någon politiker, kan han i alla fall lämna med högburet huvud och med känslan av att han bidragit till bra stämning i kommunhuset.

Vi kollegor säger: Lycka till oavsett med vad du företar dig i framtiden!

Bilden till vänster: Partikollegan Agnetha Starefeldt överlämnar en gåva till avgående kommunalrådet Lasse Forsgren.

Lasse Forsgren slutar sitt förtroendeuppdrag vid månadens slut. Foto: Lena Ruth.


Skriv ut: