Miljöalmanacka

Avfallsenheten ger varje år ut en almanacka med information om bland annat avfallshanteringen i kommunen. Den delas ut till alla hushåll i december.

Hör av dig till kundtjänst om du inte fått almanackan. Almanackan är vår viktigaste informationskanal ut till hushållen. Ägna några minuter åt att bläddra igenom almanackan när du får den och spara den sedan. Den innehåller information om bland annat återvinningscentralen i Arvidsjaur, sortering av avfall, öppettider, egen kompostering och mycket mera. Informationen i almanackan ersätter annan annonsering.

Almanackan kan hämtas på Återvinningscentralen, Ånyo samt kommunhusets reception.

Bidra med fina bilder till den kommande almanackan!

Har du en fin landskapsbild, bild på djur, natur eller annat motiv fotat i Arvidsjaur som passar till miljöalmanackan? Skicka in den till oss!

Hur gör jag?

  • Ta en fin bild du fotat i Arvidsjaur. Den ska vara i färg, helst liggande och lämnas i digitalt format med hög upplösning som fungerar för tryck (300 dpi, A4-format).
  • Skicka bilden tillsammans med ditt namn, telefonnummer, plats och datum för när bilden togs till almanackan@arvidsjaur.se senast i oktober.

Genom att skicka in bilden godkänner du att bilden får användas i kommunens miljöalmanacka och på vår hemsida, utan krav på ersättning. Vi skriver alltid med en fotoby-line med fotografens namn. 

Har du frågor ring: 0960-16536

 

Skriv ut: