Humlan - mötesplats för unga

Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen

Välkommen till Arvidsjaurs mötesplats för unga! Mötesplatsen finns på  Medborgarhuset, 1 trappa ner. Här finns möjligheter att hålla på med bild, drama, e-sport, film, dans, foto, musik, slöjd, eller bara träffa vänner, fika, se på tv, lyssna på musik och spela spel.

 

Mötesplatsen_Källarn är stängd tillsvidare med

hänsyn till Covid-19!

Löpande information lägger vi upp på Instagram (mötesplatsen_källarn) Det kommer oxå på facebook sidan ( Ung i Arvidsjaur)!

 

Du har kanske egna idéer vad du skulle vilja göra och få andra att tillsammans med dig realisera dessa? Här finns möjligheter till det!

Öppettider högstadiet - 25 år:  Tisdag, onsdag och torsdag  kl. 18.30-21.30 Fredag kl. 19.30-22.30

Personal: Ansvarig: Anders Lindell 0960-158 03.

Hos oss kan du även möta andra vuxna, t.ex. från studieförbund eller föreningar. Arvidsjaurs församling erbjuder läxläsning på tisdagskvällar. Läs på anslagstavlan varje kväll vad som är på gång!

Vår verksamhet ska ”stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars eget aktiva engagemang och ansvarstagande.”

Vi hjälper också unga att starta föreningar så att ni kan driva era egna idéer. Kom förbi så berättar vi mer!

Vill du vara med och skapa en egen aktivitet på Humlan under helgerna och loven? I så fall, prata med personalen på Humlan. Det kan t.ex. vara e-sportturnering/LAN, film/foto, slöjd, streetart eller en halloweenkväll. Det kan också vara föreläsningar, workshops eller läger där du måste anmäla dig i förväg och ibland tillkommer en viss kostnad. Vi informerar kontinuerligt på Humlan, Facebook, AnnonsX:et, e-post och via allmän affischering.

Elevförening för delaktighet och inflytande:
Den kreativa aktivitets- och mötesplatsen har tillsammans med Kulturskolan en fokusgrupp för att kunna arbeta med inflytande och delaktighet för unga. Alla som vill får vara med i föreningen – även yngre elever som är med i Kulturskolan men är för unga för att vara på mötesplatsen kvällstid. Ansvarig vuxen: Anders Lindell.

 

Projekt:
Vi deltar kontinuerligt i olika projekt. Det kan var i samverkan med vår Kulturskola eller med andra kommuner och andra regioner.

Nätverk/organisationer:
Vi är med i nätverken för Region Norrbotten, Fritidsforum, Fryshusandan (Fryshuset), Keks, NUNI (Nationella Nätverket för Ungas Inflytande)  och SLUP (chefsnätverket för Strategiska frågor kring Lokal UngdomsPolitik).

Relaterade Länkar

Skriv ut: