Biopasset

 


Vi är anslutna till Biopasset!


Med Biopasset får du se noggrant utvalda biofilmer till halva priset med premiärer jämnt fördelade över tolv månader*. Det är filmer ur den ordinarie biorepertoaren som är speciellt utvalda för Biopasset och en vuxen biopublik. Spännande, gripande och upplevelserika berättelser från Sverige, USA och övriga världen.

Biopasset har ett ordinarie pris på 149 kr inkl. moms och gäller alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge de filmer som ingår visas på bio.

Biopasset är ett branschöverskridande samarbete och öppet för alla Sveriges biografer och filmdistributörer. Du kan använda Biopasset på ett stort antal biografer runt om i hela Sverige, bland annat hos Filmstaden, Svenska Bio, Cinemascenen, Eurostar och Björnbiografer. Alla biografer i Sverige har möjlighet att ansluta sig till Biopasset så prata gärna med din lokala biografägare.

Biopasset är en produkt från Biografklubb Sverige AB som ägs gemensamt av Sveriges Filmuthyrareförening och Sveriges Biografägareförbund.

Biopasset kan inte köpas på vår biograf, utan det köper du här: Biopasset

Passet går att använda på andra biografer runt om i Sverige, som är anslutna till Biopasset!

* Hur många månader du kan använda ditt Biopass och hur många av filmerna du hinner se beror på när under säsongen du köper ditt Biopass


Om säsongens filmer

 


 Biopassets tredje säsong kommer att bjuda på en härlig blandning av drama, kärlek, skratt och tårar. Det är årets mest sevärda filmer för dig som gillar att gå på bio och se berättelser som berör och griper tag. Det är filmer som verkligen ska upplevas i en biosalong och historier som passar att dela med andra.


Säsongens filmer 2023-2024

 

 

 


 

 


 
     
     
 
   
     
januari

februari

mars
   

april Maj Mars
   
Juni Juli  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ut: