Kulturskolan läsåret 21/22

Kulturskolan i Arvidsjaur erbjuder kurser i sång- och musikundervisning, bild, luftakrobatik, dans och teater. Vi har både terminskurser och kortare kurser och undervisningen kan vara både enskild och i grupp. Musikundervisningen sker på Ringelskolan och undervisning i bild, luftakrobatik, dans och teater sker på Medborgarhuset. 

Alla Kulturskolor i Norrbotten samverkar och genomför bl.a. musik- och sångläger där eleverna får träffa elever från andra kulturskolor i Norrbotten. I länet finns också möjlighet för kulturskolans ungdomar att vara med i Blue bird samt söka till kören Arctic Light, NUS (Norrbottens ungdomssymfoniker) och AYJO (Arctic Youth Jazz Orchestra). Kulturskolorna i länet är  en viktig plantskola för blivande professionella utövare men också att alla barn och ungdomar ges möjligheter till att uppleva, lära känna sig själva och mogna som människor. 

Vill du veta mer om Kulturskolan och vårt kursutbud? Kontakta gärna nån av oss som jobbar på Kulturskolan (Kontaktuppgifter finns under "personal").

 

Gilla gärna vår Facebooksida Ung I Arvidsjaur.

Skriv ut: